Make-up : Catrice oogschaduws & ooglook!

Ik vond het weer eens tijd voor een ooglook! Een tijdje geleden liep ik de Kruidvat in, en was opzoek naar wat mooie blauwe oogschaduws, puur omdat ik daar weinig van heb in mijn stash. Al snel had ik de bekende ‘ sale – bakken’ ontdekt, en na wat graaien viste ik deze twee sterretjes eruit! Ik ging gelijk aan de slag met een ooglook, en die ga ik vandaag aan jullie showen!

Ik vind de Kruidvat geweldig, daar niet van maar de stickertjes zijn echt killing! Vooral bij Sale artikelen plakken ze vrolijk allemaal een stickertje op, die er bijna met geen mogelijkheid af te krijgen zijn. By the way, de naam van dit pareltje is 390 Top of the cops. Ik vind Catrice oogschaduws altijd erg veel luxe uitstralen, en ook deze oogschaduw ziet er weer uit als een echte beauty.
Dit is de swatch, Catrice is éen van mijn favoriete budgetmerken dus had er wel veel pigment van verwacht. En ja, de pigmentatie en de kleur zijn echt geweldig! me likes! Het is een donkerblauwe kleur met een lichte shimmering, pretteeehh!
En als tweede product nam ik een cream oogschaduw mee. Ik ben zelf nog niet zo bekend met creamoogschaduws, wel heb ik er een benefitoogschaduw van. Deze lag ook in de salebak, en sprong er gelijk uit! Ik vond hem echt gorgeous en kon niet wachten er mee aan de slag te gaan! De beauty die ik meenam heet 010 Pearly Habour.
En de swatch ( het is de onderste!), het is een oogschaduw vol met shimmering en pigment, wauw! Nooit verwacht dat dit het resultaat zou zijn! Ik vind hem mooi, en erg leuk met de shimmers. Misschien een beetje too much?!
En hier de ooglook, het is best een simpele ooglook, omdat ik alleen deze twee kleuren voor de look heb gebruikt. Ik heb als eerste Top of the Cops gebruikt voor het gehele bewegend  ooglid en ooghoek, en daarna de creamoogschaduw in de arcadeboog. Later heb ik ze met elkaar geblend.
Hier zie je eigenlijk dat de creamoogschaduw meteen opvalt, wegens de enorme shimmering. Ik vind de ooglook best gelukt, en vind hem leuk om te dragen. Omdat er twee hele mooie blauwe oogschaduws inzitten heb ik deze look de naam Denim Blue gegeven!
Wat vind jij van deze producten en look?
Kiss, Bo.

9 comments on “Make-up : Catrice oogschaduws & ooglook!

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )