ELF huidproducten, blush, kwast en foundation!

Een paar dagen geleden hebben jullie al een mooi ELF palette gezien, waar ik zeer over te spreken was. Naast een glowstick heb ik nog geen huidproducten van ELF gehad, dus ben ik extra benieuwd! Vandaag ga ik er dan dus gelijk drie aan jullie laten zien : een blushkwast, een blush en een foundation.  Kijken jullie naar de review van deze producten? Klik dan op meer lezen.

Als eerst zien jullie hier de blush. De blush is van de website EyesLipsFace ( ELF ), zoals ik al zei. Omdat de meeste oogschaduws van ELF best veel goede pigmentatie bevatten, denk ik dat deze blush ook aardig pigmentvol is. De blush is wat tegen donkerroze aan, iets wat ik zelf niet gewend ben. Ik draag zelf meer peachykleuren en felroze kleuren, dus donkerroze is weer helemaal nieuw voor mij. Ik ben benieuwd!

Ik moet zeggen, op het plaatke leek hij wat lichterder dan normaal. Toen ik de blush opende was hij inderdaad vrij donker, maar omdat ik het niet erg vind mijn dagelijke make-up producten eens een keer aan te passen, was ik best benieuwd naar deze blush.
En de pigmentatie is eigenlijk wel zoals ik al verwachte, bom en bom veel pigment. Ik was echt verast! Hij kruimelt wel als je hem swatchet, maar daar heb ik zelf niet veel last van als ik hem gebruik op mijn gezicht. Ja, de pigmentatie is echt verassend goed!
En hier zien jullie de blush op mijn gezicht! Ik was echt verast over deze blush, want de donkerroze kleur staat me wél! Ik vind deze kleur eigenlijk juist leuker dan al mijn felle blushes, ik vind ook dat het wat natuurlijker staat. Op de foto hierboven heb ik hem wel zelf erg heftig geswatcht, maar dat was even voor het effect. Je kunt de blush hier kopen voor 2,50. Wat echt duidelijk geen geld is voor een ontzettend mooie blush.
Naast de blush bestelde ik ook een foundation, omdat ik al op verschillende blogs veel goeds heb gelezen over de ELF foundations. Ik nam de lichtste kleur mee, omdat mijn huid niet al te donker is, en de meeste foundations zijn te donker voor mij. Eigenlijk vind ik de uitstraling van deze foundation al erg veel luxe uitstralen.
De foundation was tot mijn spijt té licht voor mij, maar dat kan ook komen dat ik een paar weken geleden op vakantie ben geweest. Ik hoop wel dat ik hem dus over een tijdje kan gebruiken, want hij dekt wel erg goed. Ik heb dus ook geen ‘ gezichts – swatches’ omdat de té witte foundation een beetje raar staat op mijn gezicht. Maar qua dekking en pigmentatie is deze foundation zeker goed! Je kunt de foundation  hier kopen voor 6,80.
Als laatste bestelde ik ook deze blush kwast, ik heb nog nooit een kwast van ELF gehad, dus ik was ook naar dit product erg benieuwd. Hij zag er al mooi uit, dus ik was al gelijk enthousiast!
De kwast heeft ook een aparte vorm én dankzij deze vorm kun je blushes makkelijk aanbrengen. Deze kwast bevat Taklon haren, en dankzij deze haren is de kwast antibacterieel.  Ook de bamboesteel helpt bij het mooi aanbrengen van blushes, en dat heb ik dan ook meer dan gemerkt! Hij neemt blushes goed op, en neemt veel pigmentatie op! Prima kwast! Je kunt de kwast hier kopen voor 5,90.
Ik ben erg tevreden over deze producten, en dat voor die prijs!

Wat vind jij van deze producten?

With Love,
Bo.

18 comments on “ELF huidproducten, blush, kwast en foundation!

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )