Eyes Lips Face oogschaduwpalette review + ooglook.

Vandaag ga ik dit mooie ELF palette aan jullie laten zien, ik was er zo enthousiast over!Ik ben de laatste tijd helemaal into oogschaduws én ooglooks maken, en dan vooral met een kleurtje. Shimmers, glittertjes en andere glansjes verwerkt ik steeds meer in ooglooks, maar het aparte én leuke aan deze gehele ooglook is dat het een beetje op een ‘ sea – look ‘ lijkt! Een beetje zoals het bekende Disneyfiguur de Kleine Zeemeermin! Deze look heb ik ook gemaakt met een speciale reden, mijn beste vriendin Crystal is laatst naar de musical geweest van de Kleine Zeemeermin, en was er erg enthousiast over. Omdat zij altijd voor me klaar staat, vond ik het wel leuk om bij de musical deze bijpassende look te maken. Én nog leuker is dat ik vandaag naar de Efteling ga! Kijken jullie mee naar dit mooie palette én de ooglook?!

Eerder teste ik voor jullie een mineral oogschaudw uit van ELF, dat was écht een bom aan mooie pigment. Omdat ik ook al wat andere producten van ELF heb getest weet ik bijna zeker dat dit palette erg pigmentrijk is. Het palette bestaat uit vier kleurtjes, een witte, goude, groene en blauwe. Omdat ik zelf eigenlijk bijna nooit met groen en blauw werk vind ik dit wel erg leuk! Ik neig zelf meer naar de bekende ‘ nude en bruin tinten’, met een tintje zwart. Eigenlijk nooit andere kleuren! Gisteren zagen jullie ook al een erg kleurvolle ooglook met het Sleekpalette, die vooral gemaakt was met warmtinten, zoals geel en oranje. Omdat dit palette koele tinten bevat, word dit dus ook weer iets heel anders voor mij! Maar het palette opzich ziet er erg netjes uit, met een spiegeltje en een sponsapplicator.
Hier zien jullie de swatches, ik vond de pigment van de goude kleur een beetje tegenvallen, dat kunnen jullie wel zien. De witte oogschaduw vind ik denk ik wel mooi om te gebruiken op het wenkbrauwbow als highlighter, en zoals jullie denk ik wel zien vind ik de goude helaas erg veel op de witte oogschaduw lijken! De blauwe en de groene oogschaduw zijn, zoals ik al verwachte erg pigmentvol.  Wel kruimelen beide oogschaduws toen ik ze swatchte op mijn arm, maar toen ik ze gebruikte voor de ooglook had ik hier echter géen last van. Ik baalde wel een beetje van de goude kleur, maar die werd uiteindelijk ook mooi door er een goede oogschaduwbasis onder te gebruiken.
Hier zien jullie de ooglook! Hij deed mij een beetje denken aan de Kleine Zeemeermin, aangezien er veel glitters en blauwtinten in zijn verwerkt. Ik heb voor deze ooglook de volgende producten gebruikt:
– Bourjois Healthy Mascara.
– Elf palette.
– Essence I Love Style eyeliner.
– Oogschaduwbasis van Too Faced.
– Oogschaduwkwastje Essence
– Oogschaduwkwastje Max Factor.
Eigenlijk zie je als ik mijn ogen open heb de oogschaduw bijna niet, dat vind ik wel jammer. Maar als er goed licht opschijnt zie je de ooglook wel wat beter. Dit oogschaduwpalette is van ELF,  Teal Dream en kun je hier.   kopen voor maar 1,00! 1,00 is natuurlijk geen geld, en kun je eigenlijk niet verwachten dat er ‘ mac – pigment ‘ van af komt. Er komt werlijkwaar wél pigment vanaf, en je kunt er mooie looks gebaseerd op de zee mee maken.
Wat vind jij van dit palette?

22 comments on “Eyes Lips Face oogschaduwpalette review + ooglook.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )