Sleek i-Divine ultra Mattes V1 Brights palette, swachtes + ooglook.

Eergisteren konden jullie mijn fotoverslag van Engeland zien, en natuurlijk ging ik in Engeland ook even shoppen! Onder andere kochte ik mijn eerste Sleek palette ; i – Divine Ultra Mattes V1 Brights. Het is een palette met twaalf felle, matte kleuren! Ik had dit palette al een tijdje op het oog, en was enorm blij toen ik er mee uit mijn handen liep! Vandaag een review + ooglook voor jullie! Kijk je mee?

Hier zien jullie de eerste zes kleuren: Chill, Pout, Sugarlite, Cricket,Bolt, Strike. Het zijn zes hele mooie spetterende kleuren. Ze knaller eruit zullen we maar zeggen! Ik denk dat ze mooi te combineren zijn met elkaar en dat er uit deze creaties geweldige ooglooks kunnen rollen!

Wat een prachtige kleuren! De kleuren waren zoals ik al had verwacht, goed gepigmenteert. De Sleek blushes zijn echt een bom aan pigment, bij de oogschaduws valt dat dan wel weer mee, maar met deze pigmentatie ben ik meer dan tevreden. Wat me ook opviel is dat de kleuren Cricket en Bolt een crèmerigere substantie hadden dan de andere oogschaduws, daardoor waren deze kleuren meer gepigmenteert.

En hier zie je de overige zes oogschaduws. De onderste drie – is wat me nogal op viel – meer aan de lichtere kant, integendeel tot de oogschaduws daarboven! Dragonfly, Pucker,Bamm!, Floss, Crete en Pow! vind ik ontzettend mooie kleuren. Ik denk dat ik Pow! wel mooi vind om te gebruiken als matte highlighter, en dat Bamm! in combinatie met Floss en Pout ook een geweldige look zou kunnen worden!

Ik vond bij deze oogschaduw de pigmenatie een beetje tegenvallen, maar ook op deze oogschaduws ben ik officieel mee in love. Ik vind alle kleurtjes mooi, en ik krijg zoveel inspiratie op het gebied qua ooglooks als ik naar dit mooie palette kijk! Ik ben er zo blij mee, dat dit palette niet het enige Sleek palette blijft in mijn stash.

Natuurlijk ging ik gelijk aan de slag met mijn palette! Ik droeg die dag een oranje top, de zon scheen dus vond ik het tijd voor een summery look. De volgende producten zitten verwerkt in deze ooglook :
– Too Faced  Shadow Insurance 18,99.
– Essence i love style eyeliner 2,29.
– Mascara Bourjois Ultra Care 9,99
– Sleek palette 8,99

Ik heb de kleuren Bamm! Pow! Pout, Pucker en Strike gebruikt. Als jullie een video – tutorial willen zien hoor ik dat graag in de comments. Ik ben echt enorm blij met mijn eerste ( en zeker niet de laatste ) Sleek palette. Ik heb dit palette in de Superdrug gekocht voor 8,99 pond.
Wat vind jij van dit palette?
With Love,
Bo.25 comments on “Sleek i-Divine ultra Mattes V1 Brights palette, swachtes + ooglook.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )