Hype : Gegrafeerde teksten?!

De laatste tijd zie ik het steeds meer én steeds vaker : sieraden met een eigen soort gegrafeerde tekst erin. In bijvoorbeeld naamkettingen of ringen. Je eigen tekstje maken en dan in een sieraad laten gegraferen is weer helemaal hip!Een tekstje met een mooie betekenis of juist helemaal niet, alles kan én alles mag!  Én natuurlijk doe ik zelf vrolijk mee met deze hype! Kijk snel mee naar mijn sieraad met gegrafeerde tekst!

Zelf bestelde ik deze mooie ring op Names4ever.nl. Het pakketje met de ring kwam vrij snel binnen, en zat goed verpakt in een zwart doosje. Helaas was het doosje meerendeels gebroken, maar de ring lucky not niet. Hij zat wel mooi verpakt in schuimrubber.
Op mijn ring heb ik namen gegrafeerd, namelijk de namen uit mijn gezin. Ik vind dit een mooie betekenis en leuk om daar een mooie ring van te maken! Ik houd de ring niet voor mijzelf, maar heb hem aan mijn moeder gegeven. Je kunt jezelf er dus blij mee maken, maar een ander nog veel meer! Dat raad ik zeker aan, als je nog een uniek cadeautje zoekt is dit dus helemaal leuk!
Hij staat prachtig! Het is een gewone, mooie zilveren ring. Ik vind hem erg subtiel staan én met de betekenis en tekst staat hij nog mooier! Je kunt op de site de ringmaat kiezen en of je de ring plat of rond wilt. Ik heb gekozen voor rond, omdat dat net iets chiquer staat vind ik.
Ik vind de ring echt super leuk! Ik heb hem besteld op names4ever.nl waar je nog véél meer leuke sieraden met je eigen gegrafeerde tekst kunt vinden!
Wat vind jij van dit sieraad?
With Love,
Bo.

19 comments on “Hype : Gegrafeerde teksten?!

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )