Mijn favoriete zomerketting.

The summer is magic – Ja, de zomer is harstikke magisch, allemaal harstikke leuk – die zomerliedjes, cocktails en zwembaden maar háálooo, zon word eens wakker! Zonder jou is er geen zomer hoor! – Zo hoor ik de meeste mensen denken, no sun – no summer. Voor mij ook, maar ik heb natuurlijk wel mijn favorieten, zo word mijn zomer toch nog wat leuker. Vandaag ga ik mijn favoriete zomerketting laten zien!

Aan deze mooie ketting hangt een geweldige hanger, groot met meerdere vormen. Zoals je kunt zien, van boven naar beneden  – klavertje vier, groen kraaltje, roze roosje, en lintjes. Ik vind hem lekker zomers, vooral door het roze roosje én groene klavertje. De ketting valt gelijk op, vooral als je hem op een lekker basic shirtje draagt. ( wat ik met deze ketting dus meestal doe ).
Zoals je kunt zien, is hier de bovenste hanger gefotografeerd. Er hangen zelf twee klavertjes vier aan, een grote en een kleine. Daaronder hangt een groene kraal. Die de ketting net wat meer kleur geeft. De ketting zelf is zilver, wat ik niet gewend ben – omdat ik eigenlijk vooral goude ketinngen draag – ,dus wat heel anders voor mij, en dus ook minder opvallend. Ik vind dit zilveren koord eigenlijk juist wel mooi!
Onder het klavertje vier hangt een mooi klein porseleinen roosje, met daarbij een roze – streperig lintje. Ik vind het roosje erg mooi, vooral omdat dat het teken is van de liefde, en omdat het de ketting net wat meer kleur en teken geeft. Ik ben normaal ( naast het gouden koord ) ook één hanger gewend, maar nu hanger er dus twee aan!
En dan hangt er midden in de ketting een heel mooi groen vogeltje. Vogels staan meestel voor vrijheid, dus dat vind ik er erg mooi in staan. Eigenlijk staat deze ketting vol met symbolische tekens, en dat vind ik erg mooi. Maar Bo, waarom is dit dan je favo zomerketting?! Wegens de kleur en het vogeltje. In de zomer is het vakantie, en ben je dus vrij én ik zie altijd veel meer kleur in de zomer!
Deze ketting komt van de webshop Fiva – Jewelry.com . De verzendig was uitermate goed, beter dan normale webshops. De ketting zat in een mooi blauwe zakje dichtgeknoopt met daarom heen een witte plastic doos voor de bescherming, dit alles zat ook nog eens verpakt in bubbeltjesplastic in een envelop!
Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar deze ketting? Dan kun je dit summersnoepje hier.   kopen in de sale voor 17,50.
Wat is jou favo zomer item?
En wat vind je van mijn ketting?

24 comments on “Mijn favoriete zomerketting.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )