Mulensa Nagellak.

Op mijn vakantie in Frankrijk heb ik aardig wat make-up geshopt, onder andere deze Mulensa nagellakjes. Mulensa is ( net zoals hier MAX van de Action ) een budgetmerk in de Franse winkeltjes. En ja, ik als nagellakfreak moest natuurlijk drie hele leuke nagellakjes kopen van dit merk! Goedkoop, leuke kleurtjes en eindeloos veel mensen die ze moésten hebben. Tja, dan kan ik ze moeilijk in de schappen laten liggen! Maar waren deze 0,99- cent nagellakjes wel zo goed als ze leken?

Ik nam drie kleuren mee, het liefst nog een paar maar dan zou mijn beautycase ontploffen. Ze hadden werkelijkwaar meer dan 1000 nagellakjes in grote bakken liggen in alle kleuren, van neongeel tot een holografische lak. Dit keer speelde ik op safe en nam een zeegroene lak, een lichtroze én een donkerroze lak mee.
De zeegroene lak, ik was erg verast toen ik deze eyecandy op mijn nagels lakte. Dit is Mulensa nummer 80. Het is een mooie nagellak, ze lakken fijn ( absolúút niet streperig ) en drogen ook snel, wat voor mij een voordeel is want ik ben nogal ongeduldig. De kleur springt eruit, en heb ook meerdere reacties gehad op de lak toen ik hem droeg ( oeh, waar heb je die vandaan?! ) ( wat een geweldige kleur! ) ( lekker zomers!) ( past mooi bij je outfit!) en ga zo maar door, en dat is natuurlijk altijd leuk om te horen! De nagellak blijft wel maximaal drie dagen zitten, en dan begint hij al aardig te chippen.
Hoe enthousiast ik over het ene lakje ben, hoe teleurstellend het andere lakje is. Het zeegroene lakje was trouwens erg moeilijk te verwijderen, er bleef namelijk een groene gloed achter, wat helemaal niet handig is als je er met een andere lak overheen gaat. Ik zat heerlijk in de mood, omdat het vorige lakje prachtig was én omdat ik lichtroze ook erg mooi vind. Helaas viel dit lakje enorm tegen op mijn nagels, hij was niet lichtroze, maar gewoon doorzichtig. Aan de andere kant, ook wel te verwachten van één 1,00 lakje… Dit lakje is nummer 30.
En hoe teleurstellend ik over het ene lakje was, hoe verassend het andere lakje weer is! Dit is een mooie felroze nagellak, die ik echt ontzettend mooi vind op mijn nagels .Het lakje lakt fijn, de kwastjes werken van alle drie de lakjes goed. Ook deze blijft niet al te lang zitten, maar ik vind dat niet erg. Dit lakje is nummer 34.
Tevreden over deze lakjes? Ja én nee, de roze en groene lak zijn mooie kleurtjes, werken fijn maar verdwijnen na een paar dagen al van je nagels, het lichroze lakje is echt een miskoop. Maar dat had ik aan de andere kant wel kunnen verwachten.
Alle drie de nagellakjes kun je in de Franse make-up winkel Strass kopen voor 0,99.
Wat vind jij van deze nagellakjes?


16 comments on “Mulensa Nagellak.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )