Dove Limited Edition Beautyblossom.

Ik werd gisteren verblijd met een heel leuk pakketje! Het pakketje kwam van Ilja, die jullie denk ik allemaal wel kennen van haar blog : BeautyPolish.nl. Ik had namelijk een Dove – pakketje gewonnen! In dit pakketje zat de nieuwe limited-edition van de zomer. Ik ga de drie producten vandaag voor jullie reviewen! Kijk je mee?

Ik vind zelf Dove een erg fijn douchemerk, ik heb er al veel douchecrèmes van. En nu werd ik wéér verblijd met een heerlijke douchecrème! Ik vind het flesje al erg mooi, lekker vrouwelijk en zomers. Zomers, omdat dit de tweede ‘ zomer limited edition ‘ is die uitgebracht is. Er staan allemaal roze lelies op in roze water. Ook de dop is roze.Yess! I love pink!
Dit is, zoals ik al zei een douchecrème die je dus kunt gebruiken onder de douche.
‘ Hij voedt je huid en geeft een verkwikkend gevoel. ‘ staat er. Maar wat ze nou met verkwikkend bedoelen… In de douchecrème zit 250 ml.
De substantie is wit, dat ben ik altijd wel gewend met Dove Douchecrèmes. De geur ruikt echt heerlijk, zoet en zomers! Na een douchebeurt ruik jij helemaal naar zoet & zomers, dat is toch wat meiden willen?! Ik vind hem soms wel een beetje té zoet, dus kijk uit dat je niet te veel op doet! Je kunt deze kopen bij o.a Kruidvat.
Nog een ander lekker product! Namelijk een heerlijke bodylotion! Ik heb nog nooit bodylotions van Dove gehad, dus ik was extra benieuwd naar dit product! Ook het flesje heeft dezelfde sticker als de douchecrème. Alleen is de ‘ flacon ‘ een andere vorm, iets langwerpiger. Hierin zit 250 ml.
voedende bodylotion. Voedt je huis en geeft een verkwikkend gevoel’. Dezelfde tekst staat ook op de douchecrème. Ik gebruik bodylotions vaak na het douchen, omdat ze ook fijn hydrateren. En het is nu helemaal leuk, want je kunt nu heerlijk douchen met Beauty Blossom, én na het douchen nog even nagenieten van deze heerlijke geur!
De substantie is ook wit, en iets dikker dan de douchecrème. Ook bij dit product is de  geur heerlijk, maar overweldigend. Wat ik wel wil zeggen, is dat de geur minder sterk hierin is dan in de douchecrème. Gebruik alle twee de producten dus met mate, want anders ruik je naar een wandelende suikerspin! Vooral als je ze alletwee gebruikt!
En als laatste zat er ook nog een Cream in, oftwel bodybutter. Dit is een rond potje met als inhoud 150 ml, 100 ml minder als de andere producten. De onderkant van het potje is donkerblauw, en de deksel is wit. Ook hier zit de zelfde sticker op, alleen dan in rondjes vorm. Ik heb nog nooit eerder een cream van Dove uitgeprobeert. Leukleuk!

Hier zien jullie de cream!
De substantie is wit en vettig. Ook is het makkelijk uitsmeerbaar, maar slecht hydrateerbaar.
Ik vind hem wel leuk!
Ik vind de producten van de Beauty Blossom lijn harstikke lekker ruiken, goed werken en gewoon leuk! Ik weet niet wanneer hij in de winkel is, of misschien al is en de prijzen.
Wat denk jij te vinden van deze producten?

With Love,
Bo,

16 comments on “Dove Limited Edition Beautyblossom.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )