Benefit Creaseless Cream Shadow / Liner Recess Lana.

Ik liep laatst in de Sephora, en mijn oog viel op deze mooie Cream oogschaduw van Benefit. Hij lag ook nog eens in de kortingsbak! En natuurlijk nam ik dit mooie Benefit product mee. Kijken jullie vandaag mee naar de review?

Het product wat ik meenam was een Benefit cream shadow. Ik heb nog geen cream oogschaduws in mijn stash en vond ik hem al gelijk geweldig. Ik haalde de shadow uit het doosje en was gelijk verkocht aan de mooie nude kleur. Ik draag op mijn ogen eigenlijk bijna alleen maar nude, dus deze was voor mij gemaakt!
Hier heb ik hem geswacht op mijn arm, en ik was echt verast door het mooie kleurtje én de pigmentatie. De meeste nude oogschaduws geven bijna tot geen pigment af, dus dit vond ik erg mooi voor een nude kleurtje. Maar dat mag ook wel, want ik heb vaker gehoord dat van cream oogschaduws meer en beter pigment afkomt dan de normale oogschaduws.
Op mijn ogen zie je de kleur hier niet goed, maar je ziet de kleur in het licht wel goed. Ik vind hem erg fijn werken. Ik heb dit product gekocht bij Sephora, voor 9,65 ( met 50 procent korting! )
Wat vind jij van dit product?
With Love,
Bo.

4 comments on “Benefit Creaseless Cream Shadow / Liner Recess Lana.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )