Too Faced Insurance Policy oogschaduw palette.

Ik liep laatst de Sephora in, niet wetende dat ik met dit mooie palette er mee uit liep! Ik liep gelijk naar de sale-bak. Omdat Sephora best wel prijzig is, én omdat je altijd wel leuke koopjes kan vinden in zo’n bak. Mijn oog viel al gelijk op dit mooie palette, het Insurance Policy palette. Kijk je mee naar dit mooie palette?

Het palette bestaat uit zes mooie kleuren : Full Frontal, Glamazon, Socialite, Boy Toy, Skinny Dip en Lucky Charms. Ook zat er nog de bekende Too Faced oogschaduwbasis bij inbegrepen. Ik vond deze zes kleuren allemaal wel wat hebben. Hieronder zie je de reviews van deze kleuren!
Full Frontal, dit is een mooie bruine kleur met veel glitters. Dit is echt een hele mooie kleur, helemaal mijn smaak!
Glamazon, dit is echt een van mijn favoriete kleuren, hij is zo mooi! Een gouden / bruine kleur met veel glitters.
Socialite is een tegen rood bruine kleur aan. Ook hier zitten veel shimmers in, en dit is ook een van mijn favoriete oogschaduws in dit palette.
En hier zien jullie het roze-kleurtje Boy Toy. Boy Toy is gewoon lichtroze, zonder shimmering of glans. Niet mijn meest favoriete kleur uit dit palette.
Skinny dip is spijkerbroek blauw, maar helaas is dit niet helemaal mijn kleurtje. Blauw draag ik dan ook echt bijna nooit op mijn ogen.


 En als laatste Lucky Charms. Lucky Charms is een mooie donkergroene kleur waar ik erg tevreden over ben. Het is niet mijn favo kleur, maar je kan hem mooi uitblenden met lichtgroen.

De swatches, De pigmentatie is uitermate goed, wat je eigenlijk ook wel kan verwachten van een Too Faced palette van 40,00. Boy Toy vind ik nogal tegenvallen, maar de rest van de kleuren ( vooral Glamazon ) vind ik echt wauw.

Na het zien van Glamazon, Socialite en Full Frontal maakte ik gelijk een nude ooglook met deze drie kleuren. Wat wel een nadeel is dat ze erg vlekken, en daardoor ook op mijn wangen en neus zaten! Maar verder bind ik deze drie kleuren een hele mooie combi.

Dit palette kocht ik bij de Sephora in de sale voor 20,00 met oogschaduwbasis inbegrepen. Hij koste eerst 40,00.

Wat vind jij van dit palette en wat is jou favoriete kleur?

With Love,
Bo.

17 comments on “Too Faced Insurance Policy oogschaduw palette.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )