Film: The Amazing Spider-man.

Vorige week ben ik naar de bioscoop geweest. Naar de film : The Amazing Spider – Man. Ik vond het echt een ontzettend mooie en spannende film. Vandaag ga ik jullie wat laten zien van deze film, en wat het verhaal is . Ook krijgen jullie de trailer te zien. Ik ben in elk geval verrast over deze film, eerst dacht ik dat hij ontzettend saai en jongens-achtig zou worden omdat het vanuit een jongen gespeeld word. Maar dat valt reuze mee!  Kijk je mee?

De  film gaat over een jongen, Peter Parker. Peter is achtergelaten bij zijn oom en tante door z’n ouders. Zijn vader was iemand die in een lab werkte, altijd op zoek naar nieuwe uitvindingen. Peter vind op een dag een oud papierwerk, in de koffer van zijn vader. Het wijst naar een groot laboratorium midden in de stad, Peter kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en gaat naar het lab.
Bij het lab aangekomen gaat hij naar een geheime kamer, vol met lasers en spinnen. Na een aanraking met de laser valt er een spin op de nek van Peter. Ook neemt hij contact op met een oud college van zijn vader. Hij is nog steeds druk bezig met experimenteren in het lab. Thuis aangekomen merkt Peter iets merkwaardigs, hij is sterker en er blijven dingen aan zijn handen plakken. Op een avond maakt hij ruzie met zijn oom, en loopt weg. Zijn oom achtervolgt hem, en gaat op zoek. Dan word de oom doodgeschoten door een overvaller. Peter is er kapot van Hij vind dat hij  mensen  moet helpen. Dat hij de criminaliteit moet stoppen.Iedere avond trekt Peter zijn Spiderman pak aan, en gaat op zoek naar mensen in nood, stopt autodieven en is sneller dan de politie.
De politie gaat op zoek naar Spiderman, omdat zij hem een crimineel vinden. Ondertussen word Peter ook nog eens verliefd op een meisje, waarvan de vader de leider is van de politie in die stad. Hij verteld het meisje dat hij  Spider-Man is. De oude college van Peter’s vader experimenteert weer, en neemt een drankje. Door dat drankje verandert hij in een enorm groot wezen, en hij verwoest alles. Spiderman gaat het gevecht aan, en wint. Helaas overleid de vader van het meisje, en is Spiderman uiteindelijk toch de held.
Het is een film vol spanning, romantiek , en humor. Ik vind het echt een hele leuke film! Hier zien jullie de trailer :
Wat vind jij van deze film?
With Love,
Bo.

19 comments on “Film: The Amazing Spider-man.

  1. Naja ik dacht niet gelijk 'het is vast een jongensachtige film' maar maybe omdat ik van actie hou haha? 😉 en omdat emma stone er in speelt, ben ik gelijk verkocht – haar films zijn echt geweldig, ze heeft ook echt een hele leuke manier van acteren – maar ik heb de film nog niet gezien, maar omdat ik wéér lees dat die heel erg leuk is, ga ik ook maar is snel naar de bios of de film downloaden!Liefs.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )