Make-up | Wishlist.

Ik heb héél véél make-upproducten in mijn stash liggen, van oogschaduw naar lipsticks en lipgloss naar Macblushes. Maar, er zijn nog wel een paar items die ik aan mijn stash toe wil voegen. Kijken jullie mee naar mijn beautywishlist?

Ik heb echt enorm veel nagellak. Wel méér dan honderd lakjes. Maar het bekende nagellakjesmerk China Glaze ontbreekt nog in mijn stash. Ik heb veel goede reviews van dit merk gezien, en ik vind de kleuren die ze hebben echt geweldig. Maar China Glaze lakjes zijn ook niet heel goedkoop,helaas.

Ook Essie ontbreekt nog in mijn stash. Ik vind dat Essie echt hele mooie,frisse kleurtjes heeft. De kwastjes lakken fijn, maar wel heb ik gehoord dat ze helaas na een dag al chippen. Jammer, maar voor mij geen probleem. Want ik wissel om de dag van nagellak.

Sleek! Sleek is een merk met heel veel leuke make-upjes en staat vooral bekend om de super leuke palettes. Ik vind ze zo mooi!Met allerlei leuke kleurtjes.. en je kan er super veel leuke ooglooks mee maken. Ook is de pigmentatie goed, dus ik wil er echt super graag een!

Mac cosmetics!Ik heb er al wat blushes van, maar ik wil ook heel graag wat oogschaduws en lipsticks van. Ik vind MAC echt een super merk, mooi en goed. Helaas valt de prijs soms zuur tegen en betaal je voor een oogschaduw al snel 22 euro.
Benefit!Ik denk dat jullie dit merk allemaal wel kennen. Het is te koop bij de Sephora en ze verkopen echt hele mooie producten. Ik vind de verpakking van de bovenstaande lipglosses al een echte must-have!


ELF!Daar hebben jullei laatst nog een revieuw over kunnen lezen! Ik vind elf een heel leuk en fijn merk dus wil ik mijn stash zeker uitbreiden met dit merk!
Het Naked 2 Palette!Jullie kennen denk ik allemaal de Naked palettes wel, en ik vind deze zo mooi. De kleuren echt hélemaal mijn smaak. Wauwie, ze zijn allemaal zo mooi! Helaas is dit palette ook aan de dure kant.

Zoevaaaaa! Zoeva is een Duits make-up merk en verkoopt allerlei soorten cosmetica. Ze verkopen ook prachtige kwastensets die al een hele lange tijd op mijn wishlist staan. Ze zijn mooi, werken goed en zien er ook nog eens prachtig uit!


`The Body Shop verkoopt al een tijd heerlijke bodybutters. Laatste liep ik in TBS en toen kwam ik deze bodybutter tegen ; Perzik. Ik rook eraan en was gélijk verkocht, helaas niet gekocht. Maar dat ga ik zeker nog een keertje doen!
Dit was mijn wishlist, er staan heel veel op maar er zijn tegenwoordig ook zo veel mooie producten. 
Wat vinden jullie van mijn wishlist?En wat is jou wishlist?
With Love,
Bo.


44 comments on “Make-up | Wishlist.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )