Fashion | NeonTrend.

Ik ben gék op nieuwe trends ontdekken en overnemen. Ik had de bekende neontrend al op de catwalk gezien, maar ook nagels en make-up in neonkleuren op blogs. Vrijwel alles is in de zomer in neon. De pastelkleuren waren ook een echte must, maar zouden de neonkleuren dat overnemen? We zullen het zien in dit artikel!

Niet alleen de beauty -en nagellakproducten doen aan deze trend. Je hoeft maar een etalage te bekijken,een winkel in te gaan of een beautyboekje open te slaan en je ziet de neonkleuren op verschillende manieren in outfits verwerkt. Jurkjes,broeken,blousjes,schoenen in vrijwel alles is deze leuke trend verwerkt. Zelf hou ik mijn stijl nog bij het basic,maar wie weet of ik dat tot in de zomer volhoud en ook naar deze leuke trend overstap.

Naast fashion en kleding is zoals ik al zei ook make-up met de trend gespot. Gele oogschaduw,groene lippen en felroze wimpers zijn weer helemaal in. Een tintje groen of een andere felle kleur in mijn ooglook verwerken vind ik helemaal oké, maar of de groene lipstick en een héél geel oog bij mij gaan passen betwijfel ik zeer zeker. Maar ja, wie weet loop ik over een paar weken wel met alle kleuren van de regenboog op mijn ogen!

Ook de tassen-brache doet vrolijk mee met deze kleurrijke trend. En met deze trend wil ik wél gezien worden. Zelf heb ik een look-a-like Hèrmes kobaldblauwie tas die je in het middelste plaatje helemaal rechts ziet. Een gekleurde tas geeft je basic outfit een net wat speelser en mooier effect vind ik zelf.

óók de sieraden en- schoenen brache doen er happy in mee. Gekleurde pumps, gele horloges of gewoon een shitload aan gekleurde armbandjes. Já ook van deze trend ben ik van de partij. Een geel horloge, knalroze pumps of een groene ketting geeft je outfit een frisser en modieuzer tintje, dan al het saai wit en zwart. Blijkbaar dacht de bedenker van deze trend precies het zelfde en moeten we de mode -en beautywereld eventjes wat meer kleur in blazen. Ik ben in elk geval wel partij van deze trend, vooral van de kleinere dingen.

Wat vind jij van de neontrend?
With Love,
Bo.

36 comments on “Fashion | NeonTrend.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )