Make-up | Eyeko mascara.

Ik vind mascara een echte must. De laatste tijd zijn mijn wimpers in een heel slechte conditie en vind ik het nog belangrijker om mascara te dragen. Ik kreeg voor mijn blog van Eyeko deze mascara opgestuurd om vandaag voor jullie te testen!

Deze mascara zit niet zoals alle mascara’s in een langwerpig flacon. Deze mascara zit in een tube! Een tube gebruik je normaal voor shampoo’s of crème’s, maar Eyeko voor mascara’s. Ik vind hem in elk geval nu al handig voor in mijn handtas of op vakantie.

Het borsteltje zit in de tube. Je kunt het borsteltje eruit draaien door aan de dop te draaien. Makkelijk en handig! De mascara bevat 8ml en is gemaakt in Zuid-Korea. Ook zit er vitamine B in en een goede natuurlijke formule. Klinkt allemaal erg goed!

Wat een goedwerkende mascara! De mascara klontert of kruimelt niet, ook plakt de mascara niet en geeft het geen ‘spinnen-poot’ effect. Yes, i like!  Ook is de mascara gemakkelijk op te smeren met het borsteltje en geeft het borsteltje veel volume.
3 Mascara's Home

Je hebt drie soorten borsteltjes ; FAT curvy SKINNY. Ik had skinny, dat zorgde ervoor dat je wimpers dus niet blijven plakken en géén overweldigend effect geven, dat is precies wat ik zocht.
De mascara’s kun je offline kopen in Sephora of Harvey Nicols, en online kun je ze HIER bestellen voor 18,00. Wat hélémaal niet duur is voor een goede mascara die echt goed werkt. Naast mascara’s verkoopt Eyeko ook andere oogproducten.

Wat vind jij van de mascara?
With Love,
Bo

19 comments on “Make-up | Eyeko mascara.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )