Lifestyle | Dromen.

Dromen over de toekomst.Ik kan het uren lang, mijn beroep,doelen die ik wil bereiken en nog veel meer.Ik heb er wel honderden,maar vandaag laat ik jullie mijn grootste dromen in een artikel zien.
Kijk snel mee!

Mij lijkt het zo geweldig om een bekende blog te hebben zoals Vera Camilla of BeautyLab . Ook lijkt het mij geweldig om van bloggen mijn baan te maken, maar dan moet mijn blog wel bekend zijn! Om deze droom na te jagen heb ik natuurlijk wel jullie hulp nodig!

Dat is de droom van elk mode-meisje,toch? Ik ben fashion-addicted, maar dat zien jullie niet altijd omdat ik voornamelijk over beauty post. Maar het iss grote droom van mij om een enorme inloopkast te hebben.

Een veilige en mooie wereld. Dat staat denk ik wel bij de meeste mensen op hun lijstje, een veilige oorlogloze wereld. Waarbij iedereen lacht en vrolijk is. Dit is denk ik wel een van de meest onmogelijke dingen op mijn lijstje,maar het is en blijft een wens en droom van mij.

Ik wil ook graag de wereld zijn,de landen doorreizen en in allerlei mooie steden komen,zoals Parijs,London,SingaPore,Hollywoord,New York en Las Vegas. Het word nog wel even sparen om al deze steden te bezoeken, maar ik moet én zal ze gezien hebben.( en niet op een foto 😉

Nu zal je wel denken,huh? Maar oké ik leg het uit. Ik ben een lange tijd echt een Harry Potter fan geweest, elk boek gelezen elke film bekeken. Ik zou zo graag dat een keertje echt willen zien!
Dat kan dus in een pretpark in Amerika – vet!

Je kunt natuurlijk wel een huis kopen, maar dan is toch echt niet alles naar jou smaak ingericht. Ik zou – als ik multimillionair – ben graag een eigen droomhuis ontwerpen. Chique, klassiek en modern in een huis. * droomt verder *

Ook is dit al een echte meisjesdroom van mij. Ik wil al tijden een eigen kledinglijn.Vroeger zat ik kledingstukken te tekenen met stofjes aan de gang, maar natuurlijk nooit wat van gekomen. Later wil ik het ooit wel eens opnieuw proberen!

Ik ben een lange tijd een echte belieber geweest, nu nog steeds maar wel minder. Toch lijkt het me geweldig om hem ooit van mijn leven in het echt te zien.

Dit is niet echt een droom,maar het lijkt me wel ongeloofelijk vet omdat te doen! Ik heb nu donkerbruin haar en dan doe ik het met blonde plukjes. Niet met blauw haha!

Dit waren mijn dromen, natuurlijk kan ik zo nog wel even doorgaan, maar deze dingen hierboven wil ik echt een keer in mijn leven doen of bereiken.

Wat wil jij nog een keer in je leven doen?

With Love,
Bo.

26 comments on “Lifestyle | Dromen.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )