Make-up | EyesLipsFace.

Ik denk dat jullie allemaal de make-upsite EyesLipsFace wel kennen. Zo niet, dat is een site waarbij ze allemaal soorten make-upjes en andere beautyproducten verkopen voor een lage prijs. Ik koos deze vijf producten uit, die ik vandaag aan jullie ga laten zien!

Als eerst zien jullie hier de Pigment Eyeshadow baked brown.Dit is een donkerbruine oogschaduw, ik heb voor dit kleurtje gekozen omdat bruin heel mooi uitkomt bij mijn ogen.
De oogschaduw is een pigment oogschaduw, het is dus los. Daarom zitten er ook gaatjes in, dat niet alles er in een keer uitvalt! Ik vind deze methode iets minder fijn werken dan bijvoorbeeld een baked – eyeshadow, omdat dit losse oogschaduw is. Maar wat ik wel weer vind is dat hier veel méér pigmentatie afkomt.
En dat kun je hier wel zien, het is een bruinige kleur en tot mijn verassing zitten er ook nog eens heel mooie gouden – glittertjes in! Deze eyeshadow kun je HIER bestellen voor 4,00. Hij is van de studio-line.
Hier zien jullie een lipstick van ELF. Elf verkoopt meerdere kleuren lipsticks van de mineral-line, en dit is de kleur pouty petal. Op de productfoto’s lijkt de lipstick heel mooi licht-roze maar in het echt valt hij meer donker uit.
Mooi kleurtje, lekker roze. Smeer ook lekker, dus hier ben ik wel over te spreken. Ik had hem eigenlijk wat roziger verwacht!  Ik maak even geen foto met mijn lippen erop, want mijn lippen zin op dit moment in een heel slechte condititie! Deze lipstick heb je in verschillende kleuren van de mineral-line voor 5,00 en die kun je HIER kopen.
ELF-nailpolish! Ja, ELF verkoopt allerlei soorten beautyproducten, dus ook nagellak. In heel veel verschillende leuke kleurtjes. Ik koos voor het milkshakerozelakje; lightpink.
Wauw,mooi roze lakje! Echt lekker oudroze, ik vind het nét niet milkshakeroze, echt oudroze. De lakes van ELF zijn vernieuwd met een verbeterende formule. Ze lakken erg fijn, en je ziet het hij dekt prachtig, hier is die drie keer gelakt. Je kunt dit lakje en meerdere lakjes HIER bestellen voor maar 2,50.
Ook heb ik voor een huidproduct gekozen, een ELF 3 in-1 kleurenstick. Je kunt deze stick op je lippen,huid en ogen dragen. Ik koos voor de kleur toasted, bruin met shimmering. De reden dat ik deze kleur koos is voor als highlighter in de zomer.
Hier zien jullie de stick op mijn huid, bruin met glittertjes! Ik denk dat het echt leuk gaat staan in de zomer. Ook smeert de stick handig.
Hier zien jullie de stick vaag op mijn lippen. Brown lips, nog nooit gehad, was wel heel leuk! En de stick ruikt ook echt heerlijk! Je kunt de stick HIER kopen voor maar 1,00.
En als laatste zien jullie hier de normale -en waterproof mascara. Waterproofs zijn echt een must op vakantie, want wie wil er nou als een uitgelopen kat het water uitkomen?! Rechts is de normale en links de waterproof.
wauw,mooie mascara! Dit is de normale, die kun je samen HIER kopen voor maar 1,00. De waterproof heeft ook een heel mooie werking, en werkt ook nog eens super! Wat ik wel van deze mascara vind, is dat hij plakt.
Ik ben erg te spreken over de producten van ELF! Je kunt alle producten op ; www.eyeslipsface.nl kopen.
Wat vinden jullie van de producten?
Loves,
Bo.

21 comments on “Make-up | EyesLipsFace.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )