Fashion | In Love With This Ring.

Ik ben gek op lekker grote ringen, ik ben er dol op. Ze maken een mooie outfit net wat mooier, ze vallen lekker op en ja, vandaag ga ik jullie deze grote zilveren ring laten zien van www.lookinggood.com.

Deze foto is wazig,ik weet het maar komt door camera- Je ziet dat de ring redelijk groot is, en in een zilverkleurtje. Ook lopen er strepen van boven naar beneden. Dat geet een heel chique effect!

Mooie ring! Echt heel classy, en chique. Meestal neem ik grappige ringen met snorretjes of beestjes maar dit is weer wat anders,én misschien wat leukers! Haha,

Ik vind het een heel leuke ring, weer iets anders dan normaal. Jullie kunnen deze ring bestellen op ; www.lookinggoodtoday.nl/ met nog veel meer leuke sieraden!

Ik ben ook tot de conclusie gekomen dat jullie het heel leuk om outfitfoto’s te zien krijgen! Ik heb deze week het enorm druk met leren, leren én nog eens leren. Volgende week heb ik proefwerkweek en denk ik niet dat er postjes komen. Maar die week daarop zal ik jullie volladen met looks,foto’s,revieuws,winacties en nog vééél meer!

Wat vinden jullie van de ring?
Loves,
Bo.

16 comments on “Fashion | In Love With This Ring.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )