Thee drinken met Bo!

Ik hou van thee. Ik vind thee gezellig, het smaakt lekker en het ruikt ook heerlijk. Ik drink best vaak de normale smaken, totdat ik van de theewebshop www.teaforte.nl hele lekkere en bijzondere thee kreeg. Kijken jullie mee naar de thee?

Als eerst kreeg ik de twee lekkerste theesmaken van Europa : Blueberry Merlot en Lemon Sorbetti. Ik was natuurlijk vreselijk benieuwd naar de twee lekkerste smaakjes van Europa.

Als eerst nam ik de smaak Lemon Sorbetti. De thee is verpakt in een soort van ‘piramide kartonnen driehoekjes’. De geur rook al in het kartonnetje heerlijk. In deze thee zit verse citroen met een vleugje honing.Deze thee is ook organisch. Klinkt allemaal heerlijk, maar smaakt het ook zo?

Het antwoord is JA. Hij smaakt heerlijk. Het smaakt naar zoet, honing,lemon. Echt heerlijk, deze thee is nu al mijn favoriet. Je kunt deze thee in een box kopen met nog meer van zulke lekkere smaakjes hier.

Daarna teste ik nog een thee uit van deze lijn : Blueberry Merlot. Ook deze thee ruikt al heerlijk in het doosje. Ook dit is een organische thee, met sappige bosbessen en een beetje salie. Ook vind ik het een voordeel dat deze thee caffeine vrij zijn.

Hier zien jullie BlueBerry Merlot in een mok. Hij smaakt lekker, maar minder lekker dan Lemon Sorbetti. Ik vind deze een beetje smaken naar ‘het bos’ en ‘de natuur’. Apart, maar zeker niet verkeerd.
Ook deze thee kun je in een box kopen hier.

Naast deze heerlijke smaken thee, zaten er nog wat zakjes thee bij van de skin smart line. Als beautyblogger vond ik deze thee wel heel interresant wegens deze thee de huid beschermt en verzorgt van binnen uit. Dus,hoppa zeg maar doei tegen je scrubs en cremes, en zeg hallo tegen de skin smart line. Ik kreeg wat smaken, en onder andere komkommer.  Deze was trouwens delicious!

Hier zien jullie Kersen – Marsepein. Een heerlijk zoete smaak en een heel aparte combinatie. Ik voel trouwens wel wat aan mijn huid, maar niet veel. Het zijn in elk geval heerlijke smaken, en als het dan ook nog iets doet met de huid van binnenuit, is deze thee geweldig. Dit is ook groene thee met kersen en geroosterde noten,

Ook zat er smaak Kokosnoot en Lychee bij, ik ben zowiezo helemaal weg van Lychee en vond dit wel een aparte maar lekkere combinatie. Ik kreeg trouwens van alle thee twee zakjes.  Dit is witte thee met tropische noten en lychee and een frisse kokosnoot smaak erin.
Dit zegt Thee Forte over de deze lijn:

Heerlijke Skin-Smart antioxidant versterker thee zijn zorgvuldig gemengd om te werken met chemie van het lichaam te helpen beschermen en verzorgen van de huid van binnenuit. Deze thee leveren de ontgiftende werking van overvloedige plantaardige antioxidanten, een krachtig instrument in het herstel van de huid en de strijd tegen zichtbare tekenen van huidveroudering. Met een integrale benadering van de schoonheid, zijn deze kenmerkende heerlijke thee bedoeld om promoto en het behoud van een lichtgevende uitstraling te helpen om u te kijken en mooi voelen. Geniet de hele dag door.

En als laatste zien jullie honing thee. Er zit een vleugle exotische Citroen smaak in, en het is groene thee. Ook zitten er bloesem Bijen bloemen in. Klinkt heerlijk en het smaakt ook nog eens zo!

Deze smaken thee zijn heerlijk. Ze zijn geweldig. ik heb nog nooit zulke lekkere smaken geproefd. Dus ben jij die normale smaken thee, wel een beetje zat aan het worden kun je ze bestellen op : www.teaforte.nl . Ik ben in elk geval erg te spreken over deze thee.

Wat vind jij van deze smaken thee?

With Love.
Bo

18 comments on “Thee drinken met Bo!

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )