Rimmel London Stay Glossy.

Dushiii’s!

Ik hou van lipglosses. Ze staan altijd zo mooi en shinend op je lippen. Van www.onlinemakeup.nl kreeg ik de Rimmel London Stay Glossy 6H lipgloss opgestuurd om vandaag voor jullie te testen. Kijken jullie mee?

Dit zeggen de visagisten over deze gloss :

‘Onze visagisten hebben rimmel stay glossy 6hours lipgloss tijdens talloze shoots gebruikt en zijn steeds weer verbaasd dat het echt urenlang mooi blijft zitten. Zelfs als je eet of drinkt, dit is echt een droom lipgloss. Eindelijk! Er zijn veel tinten Rimmel stay glossy 6hours lipgloss met een direct wow-effect! En het voelt niet plakkerig aan zoals sommige soorten lipgloss. Onze vigasisten gebruiken het ook vaak op de ogen. De modellen bij wie ze Rimmel stay glossy 6hours lipgloss gebruiken zijn er zo gek op dat ze de lipgloss altijd willen houden!’

Hier zien jullie het borsteltje. Het borsteltje is dun en zacht, maar smeert heel erg fijn uit op je lippen. Dat is erg handig als je op je hele lippen gloss wilt. Ook is het handig voor kleine hoekjes.

Hier zien jullie de gloss op mijn arm. Het is een echt roze kleurtje met een subtiele glans en shimmering. Ik vind hem mooi! Dit zegt OnlineMakeup over deze gloss :

Rimmel stay glossy 6hours lipgloss geeft een super glanzend resultaat. Tot 6 uur lang een glossy kleur. Visagisten over de hele wereld zijn enthousiast over hoe lang rimmel stay glossy 6hours lipgloss blijft zitten. Het is nu makkelijker dan ooit om ervoor te zorgen dat je lipgloss langer blijft zitten.                     

Ik vind dat ze helemaal gelijk hebben!

Deze gloss 1s 9,95 en te koop op www.onlinemakeup.nl
PLUSPUNTEN:                             MINPUNTEN:
– de kleur                                         – De eenvoudige flacon.
-het kwastje.            
– de shimmering,
-het lang blijven zitten. 

Deze gloss kun je op de makeup webshop ; www.onlinemakeup.nl kopen. Dit is een webshop met veel merken makeup. Ze verkopen bijvoorbeeld ; Maybelline, Bourjois, Revlon,L’oréal, Rimmel en MAXFACTOR. Ze hebben een grote collectie.
Ook is de prijs niet duur, en is het vandaag besteld morgen in huis. 

Wat vinden jullie van deze Gloss?

Loves,
Bo.

15 comments on “Rimmel London Stay Glossy.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )