Beauty Wishlist.

Dushii’s!

Beauty en make-up. Wat houd ik er toch van! Ik heb een enorme beautystash, met allerlei merken, maar er ontbreken wel een paar items die ik heel graag aan mijn stash zou willen toevoegen! Kijken jullie mee naar mijn wishlist?

Als eerste ; een Sleek palette. Dat zijn oogschaduwpalettes met meestal twaalf kleurtjes in heel veel kleuren. Ik wil graag met felle kleuren en ze kosten tussen de acht en de tien euro.

Als tweede, een Zoeva kwastenset. Ik heb nu een Max Factor set, ook heel fijn,maar ik heb veel goeds gehoord over dit merk en deze set.

Dan een verzorgingsproduct: Snow Fairy van de Lush. Hij lijkt me heerlijk en ziet er ook nog eens heerlijk uit.

Dan zien jullie hier nog een product van de Lush ; honey i washes the kids. Die lijkt me zo heerlijk! Ik wil die echt heel graag!

Ook zou ik graag een blush of een oogschaduuw van de Sephora willen hebben. Ze lijken me super goed en fijn werken.

Ook zou ik heel graag een mac lipstick willen. Ik draag niet vaak lipsticks en daar wil ik graag verandering in brengen met een mooi MAC kleurtje. Het liefst roze.

Ook zou ik graag een nude palette willen, Ik heb wat kleinere, maar ik zou graag een grote willen. Ik hou van nude eyeshadows!

En om deze enorme wishlist leuk af te sluiten met mijn favoriete beautyproduct ; een mascara, Ik heb ze van Bourjois/Maybelline maar nog niet van deze lijn. Ik wil heel graag Cat Eyes of The Falsies.

Als jullie webshops weten waar ze bovenstaande dingen verkopen, kun je het even achterlaten in de comments!:D En er komt iets heel leuks aan, maar dat vertel ik nog niet!

wat vonden jullie van deze wishlist?

Loves,
Bo.

24 comments on “Beauty Wishlist.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )