Wreck This Journal.

Dushii’s!

Wreck This Journal is een leuk doe & tekenboek met heel veel leuke teken opdrachten. Ik had hem al voorbij zien komen bij Teske, en nog wat andere blogs. Zoals jullie misschien wel weten heb ik de landelijke voorlees finale 2012 gewonnen en won ik 50,00 aan boekenbonnen. Ik vluchtte de boekenwinkel in om op zoek te gaan naar dit leuke boek. En dat is gelukt!


Wreck This Journal komt officieel uit Engeland en is geschreven door Keri Smith. Je hebt een Engelse en een Nederlandse editie. Zelf heb ik de Nederlandse editie. Er staan allemaal hele leuke en vooral grappige teken opdrachten in die je zelf kunt uitvoeren.

Je  kunt het boek helemaal eigen maken en je creativiteit goed gebruiken om er een uniek exemplaar van te maken. Postzegels, bonnetjes,strips, stickers,krantenartikels,plaatjes, alles kun je er in plakken, want de laatste opdracht is het boek naar jezelf te sturen,how fun?!

Maak er leuke tekeningetjes in,  en plak plaatjes is dus niet het enige wat je in dit leuke boek kan doen. Je moet de opdrachten vervullen, dat is het leukste. Soms zijn het hele leuke opdrachten soms zijn ze een tikkeltje gek, maar alle opdrachten zijn uitvoerbaar en grappig.

Zoals deze opdracht. Er gaat wat tijd in zitten, ik denk dat je dit hele boek ( als je iedere dag er een uurtje in werkt) wel binnen een halfjaar afhebt. Het eind-exemplaar is het leukst om te zien, om aan andere te laten zien of gewoon voor later. Het is je eigen unieke scraps en doe boek.

zoals ik al vertelde heb ik dit leuke boek ook. Dit was een inleidings artikeltje, maar als jullie het leuk lijkt om mijn opdrachten te zien, dat ik er foto’s van maak en in een artikeltje zet. hoor ik dat graag!
Dit leuke boek kun je kopen in bijna elke boekhandel of op bol.com voor ongeveer 12,00.
wat lijkt je van dit boek? moet ik mijn opdrachten laten zien?
Loves,
Bo.

12 comments on “Wreck This Journal.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )