Keep Smiling.

Hee Lieve Schatten!

Lachen. Lachen maakt mij enorm blij. Als ik zelf lach, als ik andere mensen zie lachen, het maakt niet uit. Lachen is een van de belangrijkste dingen in mijn leven. Zonder lachen zou ik niet zijn wie ik nu ben. Maar wat vind ik nou eigenlijk nog meer van dit gevoel?

Lachen is iets anders voor mij dan andere gevoelens. Lachen betekent blij, en vrolijkheid voor mij. Omdat ik een heel gellukig leven heb en alles heb wat mijn hartje begeert vind ik het een goede reden om te lachen. Lieve vriendinnen, een onderdak, mijn blog, een lieve familie, mijn hobbys. Niet iedereen heeft het leven wat ik heb. Daarom vind ik dat een reden om te lachen.

Ik lach niet alleen omdat ik blij ben hier te zijn waar ik nu sta. Ik lach om mijn vriendinnen, die me trouwens in de slechte tijden altijd vrolijk krijgen. Ik lach om mijn huisdier. Ik lach om mijn grappige boek. Ik lach om mijn eigen lome acties. Er zijn zo ontzettend veel redenen om te lachen. Soms lach ik gewoon zonder reden , uit het niets schiet ik in de lach.

Waarom zou je huilen, als je ook kan lachen? Dat vraag ik soms ook weleens aan mijzelf. Als ik mn dag niet heb, als ik boos ben, of iets anders, stel ik altijd deze vraag. Het is misschien wel een van de belangrijkste vragen in m’n leven. Lachen is gezond, lachen maakt je knapper, je voelt je er beter door, waarom?!

Ik lach om nu, om vooruitzichten maar soms ook wel het belangrijskte de herinneringen. Ik heb er heel veel, verdrietige en blije. Ik heb lang paardgereden, helaas ben ik door een val en de manege er af gegaan. Blije herinneringen maken mij zo vrolijk bij deze tijd, ook zijn er wat mindere, maar ook daar probeer ik wat aan te sleutelen tot dat ik er om kan lachen.

Ik kan lachen om nu,de toekomst en het verleden. Ik ben blij dat ik heb wat ik nu heb,en dat alle mensen op de wereld verdienen om minimaal 10 keer per dag te lachen. Om alles wat je maar bedenken kan. Natuurlijk lach ik niet altijd, en je moet me echt niet zien dat ik naar lachcursus ga. Alleen ik vind lachen heel belangrijk.

Dus lieve meiden ; the best make-up that a girl can wear is a smile.Ook al is dit een beautyblog. Ik ben er van heilig overtuigd dat dit zinnetje klopt.
Keep smiling, dont worry!Alles komt goed zolang je er maar om kan blijven lachen!
Loves,
Bo

7 comments on “Keep Smiling.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )