Catrice Limited Edition Revoltaire Lakjes.

Hee Lieverds!

Jullie wisten dat ik de twee Catrice lakjes uit de limited edition geshopt had! De Revoltaire limited edition zit vol kleurtjes en shimers. Ze brachten twee oogschaduw paletten uit, een blush , lipsticks en een paar lakjes. Deze twee ; Innocent Toxin & Colour Bomb nam ik mee in mijn mandje.
Vandaag de revieuws van deze twee mooie lakjes!

De lakjes zijn lime-groen en knalroze, erg mijn stijl! De dop is mooi versierd en ik vind de namen goed bij elkaar passen.
Colour bomb is de naam van het roze lakje en Innocent Toxin van het limegroene lakje. Het zijn echt heel erg mooie namen en ze passen goed bij het lakje.
De kleuren zijn echt gewoonweg geweldig. Knalroze vind ik zowiezo een erg mooie kleur en het lime groene lakje had ik nog nooit gezien. Ik vond hem zo speciaal!
WAUW! De pigmentatie is echt geweldig! Na twee a drie keer lakken zit het lakje gewoon goed en gaat het ook niet chippen. De kleuren komen op je nagels nog mooier uit dan in het flesje!
Hier zien jullie Colour Bomb C03. Het is een echt mooi barbieroze lakje. Op de foto lijkt de roze oranje,maar geloof me het is echt een heel mooie roze!
Hier zien jullie C01 Innocent Toxin. Het is een geweldig limegroen tegen geel aan lakje, ik ben fan! Want deze kleur zie je vind ik echt niet vaak!
Er zijn nog drie andere kleurtjes van de Revoltaire collectie, alleen die vond ik net iets te gewoonlijk of ik had de kleur al. Deze kleurtjes zijn nog maar een paar dagen in de Kruidvat de koop omdat het een limited edition is. Je kunt ze kopen voor 2,49.
Heb jij de Revoltaire collectie al aan je stash toegevoegd?
With Love,
Bo.

12 comments on “Catrice Limited Edition Revoltaire Lakjes.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )