Winactie Dermacare.

hee lieve meiden!

Jullie wisten dat ik een winactie had gewonnen op de site; www.todaybeauty.nl. Ik won 50,00 shoptegoed voor de site ; www.dermacare.nl. Dat besteedde ik en kwam er vorige week een heel leuk pakketje binnen!

dermacare
Dermacare is een webshop waar ze make-up verkopen maar ook verzorgingsartikelen en huidproducten. De verzendkosten zijn 3,95 en ze leveren erg snel.
wat ik besteld heb
Ik bestelde een 4-duo oogschaduwpalette met warm kleuren.  Hij is van het merk Dr.Hauschka. En er zit ook een mooi kwastje bij. Het zijn vier kleuren, wit, bruin,donkerbruin,zwart. Geweldige kleurtjes voor een smokey-eye. Er komt echt een geweldige pigment van af. Deze kost 25,00.

Ten tweede kocht ik nog een mono-oogschaduw. Ik was al een tijdje naar deze kleur op zoek en ik vond hem in deze webshop.   Dit is nummer 02 golden earth. Het is een goudkleurige kleur en hij staat erg mooi. Hier zit ook een kwasten-applicator en spiegeltje bij. Hier komt een iets minder goede pigment af maar hij is wel duidelijk te zien, deze is ook van Dr. Hauschka. Deze was 10,50
Ik bestelde als derde ook een mini douche en bad pakket.  Alles is verpakt in een mooi ijzeren doosje. Er zit als je het doosje open doet ook 2 samples bij voor Voetcrème.  Het doosje bevat 3 tubes en 3 flesjes.  De eerste tube is ; handcrème. Deze vind ik niet zo lekker ruiken,haha. De tweede is bodymilk Rozen, de derde is bodymilk Kweepeer (?). In de flesjes zit Bodyolie Citroen, Bodyolie Rozen en badolie Lavendel! Deze is ook van Dr,Hauska en was 13,95.
Bij elkaar was ik ongeveer 41,90 kwijt. Super leuk voor deze spulletjes en de kwaliteit.
Heb jij weleens wat besteld op dermacare?
Love, Bo.

One comment on “Winactie Dermacare.

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )