TAG: Nail Polish Addict

hee lieve meiden!

Vandaag heb ik een nagellaktag voor jullie. Ik kwam deze leuke tag tegen op een van mijn favoriete beautyblogs ; www.todaysbeauty.nl . Ik doe deze tag omdat ik ontzettend veel van nagellak houd!


Wat is je favoriete nagellak merk/bedrijf?
Mijn favoriete nagellakmerk is toch wel  Catrice. Ze hebben er mooie lakjes die niet chippen en lang blijft zitten, ook hebben ze een breed assortiment qua kleuren en hebben ze echt super leuke kleurtjes!! Ook is de prijs niet aan een te dure kant 2,49. Een minpuntje, het drogen van je nagels duurt wel lang!

2. Glitter of geen glitter?
Eigenlijk het liefst geen glitter. Ik vind glitter harstikke leuk voor kerst of voor nailart,, maar als ik naar school ga draag ik het liefst geen glitter. Ik vind dat glitter harstikke lang droogt en het gaat moeilijk je nagels af met nagellakremover. Maar ik vind glitter natuurlijk wel mooi!

3. OPI, China Glaze or Essie?
Hmm, dat is best een moeilijke vraag. Ik denk dat ik toch ga voor OPI. Van Essie heb ik nog nooit wat getest en China Glaze vind ik zelf geen fijn merk, dus geef mij dan maar OPI.Ik vind dat OPI hele mooie kleurtjes heeft.

4. Wanneer/hoevaak verander jij je nagellak?
Ik denk twee keer in de week.  Soms iedere dag, soms om de twee dagen. Het verschilt. Maar ik denk dus wel minimaal twee keer in de week dat ik van nagellak verander.

5. Wat is je favoriete kleur op je nagels?
Ik denk dat ik het liefst roze op mijn nagels draag. Ik weet niet waarom, het is gewoon een heel mooi fris kleurtje. Ook vind ik babyblauw en felgroen mooie kleurtjes. Ik weet niet, het verschilt nogal bij mij!

6. Donker of felle kleuren?
Zowiezo felle kleuren! I loveee felle kleuren. Je word er vrolijk van. Ik draag soms ook wel toap of donkerpaars maar dat is dan ook wel heeeel soms! Nee, felle kleuren zijn mijn favoriet. Vooral als de zon schijnt (: !

7. Welke nagellak draag je op dit moment op je nagels?

Op het moment draag ik geen nagellak! Het is weekend en dan heb ik meestal wel tijd om mijn nagels te doen, maar nu nog niet. Ik heb trouwens op mijn teennagels knalrood van de Claires.

8. Matte nagels, yes or no?
No,ik vind matte nagels niet mooi. Geef mij maar nagallak met een lichte shimmer of glans!

9. French manicure?
Jaa! Ik houdt van French Manicure! Ik vind het heel erg mooi en netjes staan op mijn nagels. Ik gebruik nu de ‘french manicure ‘set van Essence.

10. Favoriete winter kleur?
Toap kleur. Ik vind het een heel mooi donkergrijze kleur. Ik heb er nu een van TEEZZ.

Dit was de nagellaktag! Wat vinden jullie van deze tag? Ga je hem overnemen? Moet ik vaker een tag doen?

Lots of Love, Bo.

5 comments on “TAG: Nail Polish Addict

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )