SHOPLOG

Hee Followertjes!
Ik had gezegd dat er reen shoplog kwam en hy komt nu!
ik heb gister by de Primark lekker veel ingekocht, and i lovee it!
Als eerste heb ik een zwartecolsjaal gekocht, die wou ik al heeel lang maar in de winkel zijn ze best wel prijzig. Hy is van wol gemaakt en echt heerlijk warm! Hy kost 7,00 .

ten tweede heb ik een heel mooi zomerjurkje gekocht, hy is blauw met witte strepen en komt tot boven de knie. Er zitten op de bovenkant gouden knopen, ik heb hiervan geen foto – sorry. Hy is maar 6,00

Ten derde een bewaarplaats voor mijn 100en sieraden, he is een roze mat waarbij je zo al je sieraden in kan steken, how fashionable in youre room?!Hy was 4,00 en je hebt ook een witte met zwarte stippen, echt heel handig wanht zo raak je je sieraden dus nooit meer kwijt, en het staat heel leuk in je kamer.

Ten vierde een wit truitje, er zitten kleine gaten in zodat je daaronder weer een hemdje kan dragen.Hij staat hee erg mooi  boven een spijkerbroek of onder een strapless rokje. Hy was 8,00. Ik werd, toen ik hem zag helemaal verliefd haha.

Ten vijfde een katoenen tas, je zou denken zoon oud ding?! No way! Ze zijn harstikke makkelijk voor bijvoorbeeld je gymtas. Ik had hem met een heel leuk printje, maar hier is hij zonder printje :
Hy was 2,00

Ten zesde ; verenoorbellen. Deze fashionable oorbellen stammen af van de indianen en ze maken jou outfit helemaal af!!Ze waren 2,00 en er staan kleine vlindertjes op.

Ten zevende : make-up reiniger doekjes, dat is zo makkelijk! Veel makkelijker dan watjes met tonic.Ik had 2 in een pak voor 1,50!

Ten achtste: Een makkelijk stadtasje, een niet te groote handbag die je over je schouder kan doen maar ook in je hand kan vasthouden. Hij is bruin met kobaldblauwe hengsels. Hij is heel makkelijk als je de stad in gaat! Hij was in de sale en 3,00.

Ten negende, mijn allermooiste aankoop, een hele mooi tas! Hy was 14,00 en echt geweldig! Je had hem ook in het beige en zwart.

Ten tiende ; kaftpaier, zwart met allerlei vormpjes voor 1,50!

Dit was mijn eerste shoplog,
Wat vinden jullie van mijn aankopen?

X

जवाफ लेख्नुहोस्

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  बदल्नुहोस )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  बदल्नुहोस )